2022-06-21 07:52Pressmeddelande

El Taco Truck levlar upp med nytt koncept!

Varumärkets produkter finns idag på tex-mex hyllor runt om i landets mataffärer. Med ambitionen att öka kännedomen ytterligare har El Taco Truck samarbetat med Åkestam Holst NoA sedan hösten 2021. Nu presenterar båda parterna första delen inom det nya konceptet “Level Up!”.


– El Taco Truck finns till för att erbjuda en roligare, godare och mer inspirerande tacoupplevelse till alla som söker den. Med ”Level Up!” vill vi förmedla den glädje och energi vi själva känner för tacos och allt som hör till det, samtidigt som vi uppmanar alla hemmakockar till att ta sitt taco-game till nästa nivå med hjälp av våra produkter, berättar Hanna Berglund, Marknadschef på El Taco Truck i lanseringskampanjen ser vi hur El Taco Truck gör skillnad på tacos och tacos med hjälp av ett sprakande myller av färg, form och tacos – uppklätt i ett bisarrt men härligt illustrationsmanér, ritat av Jaume Osman.

– Ordet “tacos” gör inte riktigt El Taco Trucks produkter rättvisa för den faktiska upplevelsen av att
äta dem. Lösningen blir att vi skruvar till sättet vi säger ordet på. Detta blir lättare nu när vi har jobbat med en illustratör – en pratande avocadohalva är nämligen lite svår att hitta i en normal castingprocess, säger Henrik Billing och Folke Kühlhorn, kreatörer på Åkestam Holst.

Enheter kommas synas i utomhus, TV och på sociala medier bland annat under våren och hösten. Se den första filmen från kampanjen här nedan.


Om El Taco Truck

El Taco Trucks resa började 2012 som Sveriges första foodtruck. Med mexikanskt inspirerad mat skapade grundarna Nikola Adamovic och Niklas Bolle en stark följarskara - Vilket blev startskottet på den foodtruck-trend som följde i Sverige. Vi identifierade en enorm möjlighet att föra El Taco Trucks koncept med smakrik, mexikansk-inspirerad mat till detaljhandeln och är idag påväg att omdefiniera det vi idag kallar ‘tex-mex’. Vår veganska produktlinje finns tillgänlig i alla stora matbutiker runtom i Sverige samt hos Kesko i Finland.