2022-10-17 13:49Pressmeddelande

El Taco Truck lanserar ny produkt exklusivt på webbshoppen

El Taco Kit - El Taco Trucks tacokit som säljs via webshop eller via skollklasser och idrottsföreningar."El Taco Kit" som finns till försäljning på eltacotruck.se

El Taco Truck tar nästa steg mot att måla tacolandskapet rosa och öppnar upp för direktförsäljning till konsument på hemsidan.

Sedan starten av El Taco Truck har tacoföretaget stärkt upp sitt varumärke med merch-produkter, som efter en ökad efterfrågan resulterade i en digital merch-shop på varumärkets hemsida. En onlineförsäljning som som nu breddas genom “El Taco Kit” - det färdiga tacokitet för tacoälskaren. 

Produkten har tagits fram för att exklusivt kunna erbjuda konsumenten en produkt som inte finns att köpa i hyllan i matbutiken idag - men som trots det innehåller ett urval av El Taco Trucks tacotillbehör. Kittet består av tre såser, majstortillas och vetetorillas, två kryddmixer samt merchprodukter i form av stickers och tatueringar. 

Utöver försäljningen på El Taco Trucks hemsida kommer tacokitet även att säljas genom Team Forza. Ett företag som hjälper skolklasser och idrottsföreningar att samla ihop pengar till den gemensamma kassan. Du kan läsa mer om försäljning av “El Taco Kit” via Team Forza här.  

Kitet består av:
Fresco Sauce
Jalapeño Lime Mayo
Habanero Salsa
Classic Spice Mix
Smokey Spice Mix
Corn Tortillas
Tortillas
Tatueringar
Stickers


Om El Taco Truck

El Taco Trucks resa började 2012 som Sveriges första foodtruck. Genom att servera mexikanskt inspirerad mat fick Nikola Adamovic och Niklas Bolle snabbt en stark följarskara. Det blev startskottet för den foodtruck-trend som sedan följde i Sverige. Nikola och Bolle såg även möjligheterna i att lansera mexikanskt inspirerade matprodukter i dagligvaruhandeln och att omdefiniera vad vi idag kallar för "tex-mex". Idag har El Taco Truck expanderat och deras veganska produktlinje finns tillgänglig i alla stora matbutiker i Sverige, hos livsmedelskedjorna Kesko och SOK i Finland, hos Bilka, Føtex och Netto i Danmark samt i matbutiker på Island.


Kontaktpersoner