2024-01-24 08:01Pressmeddelande

El Taco Truck lanserar äntligen Cheezy Corn Chips!

Cheezy Corn ChipsCheezy Corn Chips

El Taco Truck utökar sitt Cheezy-sortiment med årets första produktnyhet: Cheezy Corn Chips. Det är det tredje tillskottet till Cheezy-trion, efter att Cheezy Jalapeño Sauce och Cheezy Sauce lanserades förra året.

Sedan 2021 har El Taco Truck verkat som en uppfriskande utmanare till tacoritualerna i Norden med sina mexikanskt inspirerade produkter som snabbt blivit favoriter i tacohyllorna. Chipsen, tillverkade av majs med en härlig ostsmak, är 100% veganska och perfekta för att dippa i salsa eller att skapa läckra nachos.

I samband med släppet av sin tredje cheezy produkt lanserar El Taco Truck även kampanjen: Let’s be Cheezy. Där man lyfter det positiva med att släppa fram sin inre “cheeziness” och uppmärksammar att produkten är “as cheezy as something can be, without being cheese” i samband med årets cheezigaste dag: Alla hjärtans dag.


Om El Taco Truck

El Taco Trucks resa började 2012 som Sveriges första foodtruck. Genom att servera mexikanskt inspirerad mat fick Nikola Adamovic och Niklas Bolle snabbt en stark följarskara. Det blev startskottet för den foodtruck-trend som sedan följde i Sverige. Nikola och Bolle såg även möjligheterna i att lansera mexikanskt inspirerade matprodukter i dagligvaruhandeln och omdefiniera vad vi idag kallar för "tex-mex". Idag har El Taco Truck expanderat och deras veganska produktlinje finns tillgänglig i alla stora matbutiker i Sverige, hos livsmedelskedjorna Kesko och SOK i Finland, hos Bilka, Føtex och Netto i Danmark samt i matbutiker på Island.