2023-05-02 08:02Pressmeddelande

El Taco Truck hos Stockfiller, äntligen tillgängliga för ännu fler

El Taco Truck x Stockfiller

El Taco Truck lanseras hos Stockfiller och nu har (äntligen) alla matbutiker, kiosker och restauranger runt om i Sverige möjlighet att beställa hem El Taco Trucks fullständiga sortiment för återförsäljning. 

Sedan en vecka tillbaka är El Taco Truck tillgängliga hos Stockfiller. En lansering som innebär att El Taco Trucks fullständiga linje av smakrika, innovativa och veganska mexikanskt inspirerade produkter finns tillgängliga för beställning av anslutna matbutiker, kiosker och restauranger i Sverige. 

Ända sedan El Taco Truck lanserade sin egen produktlinje i matbutiker 2021 har syftet varit att tillgängliggöra mexikanskt inspirerad streetfood, som foodtrucken började att servera 2012, för alla. Genom att nu finnas tillgängliga även för mindre matdistributörer på marknaden hoppas El Taco Truck att produkterna ska kunna nå ut till ännu fler middagsbord och levla upp tacoritualerna.

Läs mer om El Taco Truck hos Stockfiller här.


Om El Taco Truck

El Taco Trucks resa började 2012 som Sveriges första foodtruck. Genom att servera mexikanskt inspirerad mat fick Nikola Adamovic och Niklas Bolle snabbt en stark följarskara. Det blev startskottet för den foodtruck-trend som sedan följde i Sverige. Nikola och Bolle såg även möjligheterna i att lansera mexikanskt inspirerade matprodukter i dagligvaruhandeln och att omdefiniera vad vi idag kallar för "tex-mex". Idag har El Taco Truck expanderat och deras veganska produktlinje finns tillgänglig i alla stora matbutiker i Sverige, hos livsmedelskedjorna Kesko och SOK i Finland, hos Bilka, Føtex och Netto i Danmark samt i matbutiker på Island.


Kontaktpersoner