2023-03-14 10:34Pressmeddelande

El taco Truck har parkerat i tacohyllan, bokstavligt talat

Vår nya truck-front!Vår nya truck-front!

Ända sedan El Taco Truck gick från att vara en food truck som serverade tacos på gatan till att bli en produktlinje i matbutiken, har taco-varumärket pratat om att trucken "hittat sin väg in i tacohyllan i matbutiken och parkerat där". Nu har det änligen hänt, bokstavligt talat. 

Under förra veckan lanserade El Taco Truck nytt butiksmaterial, där varumärkets DNA och historia varit den största inspirationskällan. I utvalda butiker runtom Norden kan matbutiksbesökare nu se El Taco Trucks truck-front utplacerad i nära anslutning till tacohyllan.  

Som en del av visionen att måla tacohyllorna i matbutiken rosa kommer El Taco Truck att fortsätta lansera innovativa och kreativa butikskoncept under 2023.

 


Om El Taco Truck

El Taco Trucks resa började 2012 som Sveriges första foodtruck. Genom att servera mexikanskt inspirerad mat fick Nikola Adamovic och Niklas Bolle snabbt en stark följarskara. Det blev startskottet för den foodtruck-trend som sedan följde i Sverige. Nikola och Bolle såg även möjligheterna i att lansera mexikanskt inspirerade matprodukter i dagligvaruhandeln och att omdefiniera vad vi idag kallar för "tex-mex". Idag har El Taco Truck expanderat och deras veganska produktlinje finns tillgänglig i alla stora matbutiker i Sverige, hos livsmedelskedjorna Kesko och SOK i Finland, hos Bilka, Føtex och Netto i Danmark samt i matbutiker på Island.