2022-07-12 07:45Bloggpost

Vårt hållbarhetsfokus

Hållbarhet är en bred och komplex fråga. Vi tror på att vara transparenta och att prata om det arbete vi gör. Du kan läsa mer om vårt hållbarhetsfokus via länken nedan. Har du några förslag eller tankar om hur vi kan förbättra vårt arbete? Hör av dig till oss! Tillsammans kan vi göra störst skillnad.

Diagramkälla: Beräkningen baseras på de allmänna klimatfaktorerna för råvarorna i burritos. Grunden för klimatpåverkan per kg råvara kommer från WWFs livsmedelskalkylator och SLU:s mat- och klimatlista.

Länk till vår hållbarhetssida: https://www.eltacotruck.se/hallbarhet 
Kontakta oss: contact@eltacotruck.se


Om El Taco Truck

El Taco Trucks resa började 2012 som Sveriges första foodtruck. Med mexikansk inspirerad mat byggde grundarna Nikola Adamovic och Niklas Bolle ett starkt community. Det blev startskottet för den foodtruck-trend som sedan följde i Sverige. Som nästa steg på resan såg vi en möjlighet i att tillgängliggöra våra favoritprodukter i dagligvaruhandeln - och på så sätt omdefiniera vad vi idag kallar “Tex-Mex”. Vår veganska produktlinje finns tillgänglig i alla stora matbutiker runtom i Sverige, både fysiskt och online, samt på K-stores i Finland.


Kontaktpersoner