2022-06-21 13:12Bloggpost

Dagligvarugalan 2022

Magasinet Fri Köpenskap's Dagligvarugalan 2022 går av stapeln den 13 Oktober och har i år ett helt nytt pris - 'Årets Uppstickare'.

I juryn hittar man bland annat vår VD Robert Wranning tillsammans med andra trendsättare och trendskapare inom matbranschen som varit med och påverkat Sveriges matvanor.

Priset går ut till butiken och avdelningen som vågar utmana gamla mattrender för att skapa framtidens nya mattrender, med fokus på livsmedel, färskvaror och delikatesser.

Vill du nominera en butik eller är intresserad av att gå på galan? Spana in dagligvarugalan.se

Mer om 'Årets Uppstickare' i Fri Köpenskap's senaste artikel.


Om El Taco Truck

El Taco Trucks resa började 2012 som Sveriges första foodtruck. Med mexikanskt inspirerad mat skapade grundarna Nikola Adamovic och Niklas Bolle en stark följarskara - Vilket blev startskottet på den foodtruck-trend som följde i Sverige. Vi identifierade en enorm möjlighet att föra El Taco Trucks koncept med smakrik, mexikansk-inspirerad mat till detaljhandeln och är idag påväg att omdefiniera det vi idag kallar ‘tex-mex’. Vår veganska produktlinje finns tillgänlig i alla stora matbutiker runtom i Sverige samt hos Kesko i Finland.


Kontaktpersoner